Alert Angle pointing down Arrow pointing right Arrow pointing left Arrow pointing right Arrow pointing right Burger Crossmark Debio Envelope Facebook Instagram Sketched arrow pointing down Angle pointing left Angle pointing right Loupe Phone Play button arrow Twitter YouTube Artboard 38 Artboard 41 Artboard 14 Artboard 40 Artboard 43 Artboard 22 copy Artboard 30 Artboard 42 Artboard 42 Artboard 9 Artboard 7 Artboard 10 Artboard 24 Artboard 8

Ovnsbakte rotgrønnsaker

Ingredienser
Til ca. 10 barn

Du står fritt til å velge hvilke rotgrønnsaker du vil bruke, potet og gulrot eller mange forskjellige. Har dere noen rester, pølsesnabber, skinke eller sopp, da kan de være med i formen.

6 gulrøtter
1 liten sellerirot
½ kålrot
8 poteter
4 hele hvitløksfedd med skallet på
Olivenolje
Pepper
Salt
Urter: rosmarin, timian eller oregano

Fremgangsmåte
Vask alle grønnsakene og skrell de som må skrelles og skjær grønnsakene i like store båter. Ha litt olivenolje i langpannen, ha i grønnsakene og krydre med pepper og urter. Bak rotgrønnsakene i langpanne i ovnen på 180 ̊ i ca. 30 minutter litt avhengig av hvor små bitene er. Titt på dem etter ca. 25 minutter og vend litt om på dem med en stekespade. Salt etter at du har tatt dem ut av ovnen.

Del denne artikkelen

Kontakt