Alert Angle pointing down Arrow pointing right Arrow pointing left Arrow pointing right Arrow pointing right Burger Crossmark Debio Envelope Facebook Instagram Sketched arrow pointing down Angle pointing left Angle pointing right Loupe Phone Play button arrow Twitter YouTube Artboard 38 Artboard 41 Artboard 14 Artboard 40 Artboard 43 Artboard 22 copy Artboard 30 Artboard 42 Artboard 42 Artboard 9 Artboard 7 Artboard 10 Artboard 24 Artboard 8

  • Publisert
  • Oppdatert

29. september deltok Marte von Krogh på et digitalt ØKOUKA-arrangement i regi av Økologisk Sør-Trøndelag i samarbeid med Trøndelag fylkeskommune, Statsforvalteren i Trøndelag, Grønt kompetansesenter Mære-Skjetlein, og oss i Matvalget.

Tema for webinaret var hvordan det offentlige kan handle inn lokal og økologisk mat. Vi fikk god inspirasjon her kan fra blant andre dyktige kjøkkenledere og kokker som Bjørn Erik Vangen, Svein Arne Sundfær og Tove Nævisdal. De forteller om hvordan de har løftet måltidskvaliteten i sine organisasjoner ved å satse på økologiske og lokale råvarer.

Vi deler webinaret for alle som vil ha et innblikk i hvordan man kan servere mer lokalt og økologisk, og hva Matvalget gjør og hvordan vi jobber.

Både Trøndelag fylkeskommune og Trondheim kommune jobber med å omstille egne offentlige måltidsløsninger i tråd med Trøndersk matmanifest. De har et mål om å kjøpe inn med lokal og gjerne økologisk mat, noe de skrev om på Trønderdebatt i september.

Matvalgets innlegg starter fra 55:04.

Del denne artikkelen

Kontakt