Omorganiserer driften: – Nå kan vi legge hjertet i det!
- Publisert
- Oppdatert
Fra Indre Akershus Blad:
Akershus fylkeskommune har vedtatt en målsetning om 25 % økologiske innkjøp i kantinene. Sørumsand videregående skole har derfor signert en intensjonsavtale med Matvalget som skal hjelpe oss for å nå dette målet. Prosjektet ledes av kantineansatte Gun Sletner og Kari Grethe Haugerud, og sammen med Matvalget har de satt en målsetning om en økologisk og bærekraftig kantine med fokus på god og næringsrik mat. Menyen blir utarbeidet i samarbeid med Restaurant- og matfag og skal samsvare med Helsedirektoratets retningslinjer. Kantina har også et mål om å redusere bruken av engangsservise og -emballasje.
Elevene vil få muligheten til å medvirke gjennom for eksempel elevundersøkelser og smaksprøver. Mye vil skje og 2.januar 2020 skal kantina ha nyåpning.
Det vil bli en markering av prosjektstart onsdag 30.oktober. Da kommer Matvalget til skolen for å presentere prosjektet og vil være synlige i kantineområdet.