Alert Angle pointing down Arrow pointing right Arrow pointing left Arrow pointing right Arrow pointing right Burger Crossmark Debio Envelope Facebook Instagram Sketched arrow pointing down Angle pointing left Angle pointing right Loupe Phone Play button arrow Twitter YouTube Artboard 38 Artboard 41 Artboard 14 Artboard 40 Artboard 43 Artboard 22 copy Artboard 30 Artboard 42 Artboard 42 Artboard 9 Artboard 7 Artboard 10 Artboard 24 Artboard 8

Matvalget bistår Øya

  • Publisert
  • Oppdatert

Dette skriver Ren Mat:

95 prosent av maten på Øyafestivalen er økologisk. Alle retter klimamerkes, og 20 av 25 matboder er uten kjøtt – God planlegging og gode råvarer er nøkkelen, sier miljø- og matsjef Mia Frogner.

Marte von Krogh, avdelingsleder i Matvalget, en instans eid av Debio som hjelper offentlige og private virksomheter med å legge om til en bærekraftig fremtid, berømmer Øya for arbeidet de gjør med å fremme økologisk og bærekraftig festivalmat.

Matvalget bistår Øya og alle som selger mat på Øya med kunnskap, og med valg av råvarer.

– I løpet av dagene Øyafestivalen varer serveres det svært mange måltider til yngre og eldre musikkelskere. At Øya gjennom flere år har satset på økologisk, bærekraftig matservering, står dem til ære. For oss er det naturlig å bistå en festival som gjennom flere år har hatt Debios valørmerke i gull, altså over 90 % økologisk mat.

Del denne artikkelen

Kontakt