Alert Angle pointing down Arrow pointing right Arrow pointing left Arrow pointing right Arrow pointing right Burger Crossmark Debio Envelope Facebook Instagram Sketched arrow pointing down Angle pointing left Angle pointing right Loupe Phone Play button arrow Twitter YouTube Artboard 38 Artboard 41 Artboard 14 Artboard 40 Artboard 43 Artboard 22 copy Artboard 30 Artboard 42 Artboard 42 Artboard 9 Artboard 7 Artboard 10 Artboard 24 Artboard 8

Hvor blir det av skolemåltidet?

  • Publisert
  • Oppdatert

«Regjeringen har i Hurdalsplattformen lovet en gradvis innføring av et skolemåltid, og i den nye folkehelsemeldingen blir skolemåltid trukket frem som et viktig tiltak for sosial utjevning. Norges Bygdekvinnelag mener at det skjer for lite og at det går for sakte. I dag er det fortsatt opp til hver enkelt kommune å prioritere et skolemåltid.» Slik innleder Norges Bygdekvinnelag invitasjonen til deres debatt om skolemåltidstilbudet i Norge under Arendalsuka.

Leder i Matvalget, Marte von Krogh, skal delta for å dele våre erfaringer og meninger om mat i skolen og forutsetningene som skal til for at maten blir både helsefremmende og miljøvennlig. Arrangementet er åpent for alle som befinner seg i Arendal onsdag 16. august og alle som sitter hjemme med tilgang til YouTube.

Tid: Onsdag 16.08.2023 kl. 10:00 – 11:00
Sted: Fontenehuset Arendal

 

Se arrangementet her!

Del denne artikkelen

Kontakt