Alert Angle pointing down Arrow pointing right Arrow pointing left Arrow pointing right Arrow pointing right Burger Crossmark Debio Envelope Facebook Instagram Sketched arrow pointing down Angle pointing left Angle pointing right Loupe Phone Play button arrow Twitter YouTube Artboard 38 Artboard 41 Artboard 14 Artboard 40 Artboard 43 Artboard 22 copy Artboard 30 Artboard 42 Artboard 42 Artboard 9 Artboard 7 Artboard 10 Artboard 24 Artboard 8

Her skal 30 prosent av skolematen være kortreist og økologisk

  • Publisert

– Mat i magen på unger, det hjelper på læring og så gir det gode vaner på sikt. Det sier Anne Beathe Tvinnereim, som er fylkesråd for plan, klima og miljø i Viken fylkeskommune.

Sammen med Matvalget har fylkeskommunen satt som mål at 30 prosent av maten som serveres i kantinene skal være bærekraftig, økologisk og laget fra bunnen av.

Målet gjelder blant annet for de 58 videregående skole i fylket.

Del denne artikkelen

Kontakt