Alert Angle pointing down Arrow pointing right Arrow pointing left Arrow pointing right Arrow pointing right Burger Crossmark Debio Envelope Facebook Instagram Sketched arrow pointing down Angle pointing left Angle pointing right Loupe Phone Play button arrow Twitter YouTube Artboard 38 Artboard 41 Artboard 14 Artboard 40 Artboard 43 Artboard 22 copy Artboard 30 Artboard 42 Artboard 42 Artboard 9 Artboard 7 Artboard 10 Artboard 24 Artboard 8

Barnehagene går foran når Oslo skal bli bærekraftig: – Mer lettvint enn vi trodde

  • Publisert
  • Oppdatert

Fra Barnehage.no:

– Vi gjør ikke dette bare fordi vi synes det er spennende med mat, men også fordi vi ønsker å legge til rette for et best mulig tilbud til barna. De smaker og blir kjent med mat de ikke er vant til hjemmefra, de er med på å lage maten, de snakker om maten. En stor del av dette er å ha med barna, og bruke det som en pedagogisk aktivitet. Det har vi lyktes veldig godt med, sier styrer Pia Jakset.

– Vi jobber med barna som skal leve av jorda i framtiden, og som er helt avhengige av at vi voksne tar ansvar nå. Samtidig må barna selv være rustet til å selv ta gode valg når de blir voksne, sier Solberg.

Del denne artikkelen

Kontakt