Alert Angle pointing down Arrow pointing right Arrow pointing left Arrow pointing right Arrow pointing right Burger Crossmark Debio Envelope Facebook Instagram Sketched arrow pointing down Angle pointing left Angle pointing right Loupe Phone Play button arrow Twitter YouTube Artboard 38 Artboard 41 Artboard 14 Artboard 40 Artboard 43 Artboard 22 copy Artboard 30 Artboard 42 Artboard 42 Artboard 9 Artboard 7 Artboard 10 Artboard 24 Artboard 8

Bærekraft som veiviser

  • Publisert
  • Oppdatert

Fra Kjøkkenskriveren:

– Selv om vi er en mye større kommune, er det mye som er overførbart når det gjelder for eksempel kompetanse og bevissthet omkring økologisk mat. Det sier Liv Stray Breistein, fagsjef for Byrådsavdeling for eldre, helse og arbeid i Oslo kommune til Namdalsavisa i forbindelse med besøket i slutten av februar.

Det var en sammensatt gruppe som dro fra Oslo til Overhalla. Matvalget hadde med seg representanter både fra kommuneledelsen i Oslo kommune samt fra ulike sykehjem. Her var det deltakere både fra ledelse og kjøkken. Breistein lot seg imponere av hvordan engasjementet for og bevisstheten rundt mat og ernæring er forankret i hele kommunen – ikke bare blant kjøkkenpersonalet.

Del denne artikkelen

Kontakt