Matvalget kvalitetsikrer Øyafestivalen
Matvalget har ansvar for å veilede alle serveringstedene på øyafestivalen slik at de kan tilby økologisk mat under festivalen.
Matvalget har samarbeidet med Øyafestivalen i 3 år om å servere økologiske og bærekraftige måltider til alle som er på Øya. Det serveres ca. 100 000 måltider på fem dager i Tøyenparken i Oslo.
Vi tilbyr veiledning til alle matbodene som serverer mat på festivalen og bidrar til å dokumentere hvor mye av maten de servere som er økologisk. Hvert år er over 90 % prosent av maten økologisk produsert.
![](https://matvalget.no/content/uploads/sites/2/2020/03/44318044401_844b7f795c_k-800x533.jpg)
![](https://matvalget.no/content/uploads/sites/2/2020/03/44270135462_6fd8d309a4_k-800x1200.jpg)
I 2018 lagde vi en serie filmer sammen med bodene på Øyafestivalen
![](https://matvalget.no/content/uploads/sites/2/2020/03/lyseklæt-800x328.png)
![](https://matvalget.no/content/uploads/sites/2/2020/03/dit-peppern-gror-800x435.png)
![](https://matvalget.no/content/uploads/sites/2/2020/03/benreddik-800x407.png)
![](https://matvalget.no/content/uploads/sites/2/2020/03/tunco-800x411.png)
![](https://matvalget.no/content/uploads/sites/2/2020/03/fiskeriet-800x372.png)
![](https://matvalget.no/content/uploads/sites/2/2020/03/asia-800x452.png)